پاورپوینت استفاده از مواد شیمیایی در مواد غذایی

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
بخشی از متن:
افزودنی های مواد غذایی عبارتست از:یک جسم یا مخلوطی از اجسام غیر از ترکیبات غذا که در نتیجه تولید، فرآیند کردن ذخیره سازی یا بسته بندی وجود داشته باشد. اما در سالهای اخیر سازمان F.D.A چنین تعریفی را ارائه نموده است: «هر جسمی که بطور عمومی مصرف گردد،می بایست نتایج مستقیم یا غیر مستقیم از مصرف آن عاید ویا جزءِ ترکیبی مواد غذایی گردد ویا بر ویژگیهای هر ماده غذایی تأثیر گذارد (تأثیر بر تولید، ساخت، آماده کردن، فرآیندکردن، بسته بندی، تیمار کردن، حمل و نقل یا نگهداری ماده غذایی)»

فهرست مطالب:
مقدمه
مواد نگهدارنده
مواد نگهدارنده شیمیایی
1- مواد نگهدارنده آلی و شیرین
بنزوات
استراسیدوانیلیک
گلیکول
پروپیونات های اسید چرب
اسیدمنوکلرواستیک
2 - مواد نگهدارنده معدنی
نيتريت و نيترات
اثرات نيترات ونيتريت
سولفيت ها و انيدريد سولفوريك
فسفات ها
مهمترين مواد استعمال فسفات
بورات ها
هيپوكلريت ها
3 - موتد نگهدارنده معمولی
مواد قندی در تهیه كالباس های خام
نمك طعام
سرکه
املاح اسیدهای خوراکی
گلوکونودلتا لاکتون (G.d.I)
دود دادن
آنتی اکسیدان ها


دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 9370 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 33

حجم فایل:188 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش