گزارش مطالعات مقدماتی امکان پذیری (PFS) تولید مالت و ماءالشعیر

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
بخشی از پیشگفتار:
مطالعه پیش امکان پذیری (pre- feasibility study) با بیان تصویری کلی از موضوعات و ایده های سرمایه گذاری، این هدف را دنبال می کند که ضمن مطالعه وضعیت بازار (وضعیت تعادل بین عرضه و تقاضا و برآورد تقاضای بالفعل و بالقوه آینده)، بررسی فنی و تکنولوژیکی تولید محصول و همچنین بررسی های کلی مالی، آمار و اطلاعات مقدماتی را برای تصمیم گیری اولیه در انتخاب ایده در اختیار سرمایه گذار قرار دهد. ...

فهرست مطالب:
پیشگفتار
مقدمه
1- مشخصات محصول
1-1- معرفی محصول شامل مشخصات عمومی و فنی
2-1- موارد کاربرد
3-1- کالای جانشین
4-1- قیمت داخلی و جهانی محصول
5-1- روند تغییرات تکنولوژی تولید در دنیا
2- بررسی بازار
1-2- بررسی ظرفیت بهره برداری در کشور
2-2- برآورد ظرفیتهای بالقوه (در دست احداث) کشور
3-2- برآورد کلی عرضه برای سالهای آتی
4-2- بررسی واردات و تهیه آمارهای کلی
5-2- بررسی امکانات کلی صادرات (بازارهای هدف)
6-2- بررسی میزان تقاضا و برآورد کلی برای سالهای آتی
7-2- مقایسه عرضه و تقاضا و تعیین میزان نیاز به تولیدات جدید برای سالهای آتی
3- بررسی فنی و مالی
1-3- بررسی تکنولوژی و نحوه تامین دانش فنی مورد نیاز
2-3- تعیین ظرفیت طرح
3-3- برآورد میزان سرمایه ثابت (ارزی- ریالی)
4-3- برآورد میزان سرمایه در گردش
5-3- برآورد فرصتهای شغلی
6-3- برآورد انرژی مورد نیاز
7-3- برآورد کلی هزینه تولید و قیمت تمام شده محصول
8-3- برآورد میزان سود و شاخص تصمیم گیری
9-3- برآورد نتیجه نهایی


دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6339 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 25

حجم فایل:194 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل PDF